حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

الکاظمی برنامه کابینه را به پارلمان فرستاد

نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه عراق از ارائه برنامه کابینه خود به ریاست پارلمان خبر داد که مقدمه‌ای برای تشکیل جلسه رأی اعتماد است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه عراق در صفحه تویئتر خود نوشت که امروز (پنجشنبه) برنامه‌ خود را به ریاست پارلمان ارائه کرده است.

 

به نوشته وبسایت شبکه السومریه، او همچنین نوشت که بزودی لیست کامل وزرای کابینه خود را نیز در مدت باقی مانده به پارلمان خواهد فرستاد تا موعد تشکیل جلسه رأی اعتماد مشخص شود.

 

ارسال برنامه‌های کابینه به پارلمان در حالی است که تنها دو هفته تا پایان مهلت «مصطفی الکاظمی» برای تشکیل کابینه عراق باقی مانده است، برخی منابع آگاه سیاسی عراق می‌گویند که طی دو روز آینده، تکلیف کابینه او مشخص می‌شود بویژه که «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق نیز از روز گذشته وارد رایزنی‌ با احزاب سیاسی کشور برای تشکیل هرچه سریع‌تر دولت جدید عراق شده است.

 

امروزیک منبع آگاه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «الاخباریه» گفت که مذاکرات الکاظمی با احزاب سیاسی پایان یافته و تکلیف اغلب وزارت‌خانه‌های کابینه او پس از چندین‌بار تغییر روشن شده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: مصطفی الکاظمی
ارسال نظر
آخرین اخبار